Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 22.11.2015.
10:42
Tanjug A
Američki predsednik Barak Obama poručio je da SAD i njihovi međunarodni partneri neće popustiti u borbi protiv Islamske države (ID) i upozorio da svet neće prihvatiti napade ekstremista na civile u Parizu i drugde kao "novonastalo normalno stanje".
Nedelja 22.11.2015.11:05
Pozivom Rusiji da se prilagodi zapadu u borbi protiv islamista praktično Obama poziva Putina da ne bombarduje islamiste . Nečin na koji se "bore" Amerikanci protiv terorista omogućava islamistima da budu i brojniji i beskrupolozniji i opasniji za čovečanstvo . Uostalom Islamisti su Američki proizvod i Putin je jedini koji se stvarno bori protiv njih .
Nedelja 22.11.2015.11:26
Obama nazove Putina na crveni telefon: - “Molio bih te za uslugu. Nasa fabrika kondoma je izgorela i hitno trebamo 10 miliona kondoma, da zaustavimo prenaseljenost !” - “Nema problema, jos nesto ?” kaze Putin - “Da, i volio bih da su plave boje i primerene nasoj muskoj populaciji: 25 cm dugi i 8 cm precnika !” – napravi se Obama vaznim. - “Ok, no problem !” – rece Putin stisnutim usnicama. Pozove direktora fabrike kondoma: - “Mozete li poslati u Ameriku 10 miliona kondoma plave boje 25 cm duge i 8 cm precnika?” - “Ok, no problem, odmah, jos nesto ?” Putin promisli i rece: - “Na svaki dodajte natpis – MADE IN RUSSIA, SIZE SMALL !”
Nedelja 22.11.2015.12:43
Ti se pridruži Putinu i ta tvoja koalicija.Ali tvoje namere nisu iskrene,jer šta si ti s tvojom koalicijom do sada radio:finansirao terrorizam i ubbijao žene,decu i bespomoćne bolesne.Tvoj metod nije i Putinov i ti to dobro znaš.Pošto su vas Rusi razobličili,sad bi da se izvučeš tobožnjim pridruživanjem Rusa i to kome_tebi tvojoj koaliciji,tvojoj faššističkoj aMerici,najvećem svetskom terroristi
Nedelja 22.11.2015.13:12
Na koji način treba čovjek da misli da bi ovoliko lagao? Cio svijet gleda uživo šta rade Rusi a šta radi USA i Britanija. Obama bez blama izađe za govornicu i otvoreno laže. Svi koji ga slušaju, znaju da Obama laže ali mu daju aplauze??? Ali, drugo se već dešava što se lažima ne može sakriti. Pariz je USA i Britancima već okrenuo leđa i sa Rusima djeluje u Siriji ne pitajući USA ništa. Njemci se upravo okreću od USA i Britanije ka Rusiji. Kanada se "vratila kući" i neće da učestvuje u masovnom zločinu koji Britanija i USA čine. Predugo Britanski i USA zločin traje. Posledice ovog masovnog zločina i genocida su takvih katastrofalnih razmjera da bi se danas mogle sakriti ili zataškati. Znaju danas svi da je došlo vrijeme da ovi "Izuzetni anglosaksonci - tip Hitler" polože račune za sve ono što su do danas radili i uradili. Došlo je vrijeme da vrate sve ono što su opljačkali sa kamatom i dolazi vrijeme u kojem će dugo svima da plaćaju za štetu koju su im nanijeli. Svima je danas jasno da je to “ućerivanje” demokratije bombama urađeno iz naj-nižih pobuda, isključivo zbog pljačke. Cijele države, narodi, regije si porušene i opljačkane a Britanija i USA pokušavaju da stvore neo-kolonijalni sistem za koji misle da će dugo trajati i da će većina svijeta raditi dugo za njihovu korist. To se neće ostvariti jer im plijen pod uticajem BRIKS-a izmiče. Sad neznaju šta da rade jer Britanija i USA od takve pljačke žive. Zato u svakoj prilici sa "najvišeg mjesta" uporno ponavljaju ovakve laži nadajući se da će ih neko prihvatiti. Ali, takvih više nema. Bankrot zločinaca je neminovan. Bankrot ubrzano dolazi a sa njim se i omogućava pravedna kazna za zločince. Bankrot više ne mogu spriječiti. Sloboda i PRAVDA stižu za potlačene a stiže i puna kazna za zločince koju zločinci više ne mogu izbjeći.
Nedelja 22.11.2015.15:48
Obama - ocajan i nespretan. :D)) Shvatice istinu, mozda cak i pre isteka trajanja njegovog mandata. :D)))

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)